Neem nu contact op 
T 06-13673420
E info@prodifo.nl

 

 
 
 
 
 • Zeer luxe woning

  Onlangs de fotografie gedaan van het interieur van een zeer luxe woning in het Gooi. Niet alleen het huis en het interieur was fantastisch, maar het is ook erg interessant hoe het huis technisch in elkaar zit. Dus niet alleen leuk om te fotograferen, maar ook leerzaam wat betreft de techniek in het huis. #interieur #interieurinspiratie #interieurfotografie #interieurfotograaf #fotograaf #fotografie

   

  Verder lezen →
 • Concept reclamefotografie

  GSTALT uit Ede is sterk in het ontwikkelen van concepten, Prodifo is sterk in het maken van reclamefoto's. Dit maakt het een ijzersterke combinatie. In opdracht van GSTALT hebben we deze serie reclamefoto's gemaakt. Beweging, bevroren beeld en extra licht toevoegen op een buitenlocatie gaf een extra uitdaging. Maar met de juiste apparatuur en kennis hebben we de fotografie precies volgens wens kunnen uitvoeren.

  Verder lezen →
 • Interieurfotografie van een mooi ingericht kantoorpand

  Als een kantoor mooi ingericht is wil je dit laten zien. Dat geldt voor het bedrijf maar ook voor de partij die de inrichting heeft verzorgd. Dan komt Prodifo interieurfotografie in actie om het gehele project professioneel vast te leggen. Het bepalen van de positie, licht en instelling techniek is een vak apart. Met de juiste apparatuur beschikken wij over de juiste middelen om er mooie beelden van te maken.

   

  Verder lezen →
 • Campagne voor Autoschade Herstel Groep

  Voor de autoschade herstelgroep hebben we voor diverse vestigingen foto's gemaakt van de eigenaren met hun specifieke hobby's. Deze reclamefoto's zijn gebruikt om hen meer bekendheid te geven en een kijkje achter de schermen van de ondernemer.

   

  Verder lezen →
 • Sfeervolle interieurfotografie

  Heb je een huis mooi ingericht met sfeervolle meubelen, op maat gemaakte kasten en verlichting die het helemaal af maakt, dan wil je dat natuurlijk professioneel laten vast leggen. Dit sfeervolle huis hebben we tijdens de schemering gefotografeerd om de sfeer van het licht goed uit te laten komen. En natuurlijk ook de materialen van de meubels zijn goed zichtbaar. Om de sfeer goed vast te leggen is het ook belangrijk de techniek van interieurfotografie goed te beheersen. Dit is ook een vak apart.

   

  Verder lezen →

Pagina's