Neem nu contact op 
T 06-13673420
E info@prodifo.nl

 

 
 
 
 
 • Concept reclamefotografie

  GSTALT uit Ede is sterk in het ontwikkelen van concepten, Prodifo is sterk in het maken van reclamefoto's. Dit maakt het een ijzersterke combinatie. In opdracht van GSTALT hebben we deze serie reclamefoto's gemaakt. Beweging, bevroren beeld en extra licht toevoegen op een buitenlocatie gaf een extra uitdaging. Maar met de juiste apparatuur en kennis hebben we de fotografie precies volgens wens kunnen uitvoeren.

  Verder lezen →
 • Interieurfotografie van een mooi ingericht kantoorpand

  Als een kantoor mooi ingericht is wil je dit laten zien. Dat geldt voor het bedrijf maar ook voor de partij die de inrichting heeft verzorgd. Dan komt Prodifo interieurfotografie in actie om het gehele project professioneel vast te leggen. Het bepalen van de positie, licht en instelling techniek is een vak apart. Met de juiste apparatuur beschikken wij over de juiste middelen om er mooie beelden van te maken.

   

  Verder lezen →
 • Campagne voor Autoschade Herstel Groep

  Voor de autoschade herstelgroep hebben we voor diverse vestigingen foto's gemaakt van de eigenaren met hun specifieke hobby's. Deze reclamefoto's zijn gebruikt om hen meer bekendheid te geven en een kijkje achter de schermen van de ondernemer.

   

  Verder lezen →
 • Sfeervolle interieurfotografie

  Heb je een huis mooi ingericht met sfeervolle meubelen, op maat gemaakte kasten en verlichting die het helemaal af maakt, dan wil je dat natuurlijk professioneel laten vast leggen. Dit sfeervolle huis hebben we tijdens de schemering gefotografeerd om de sfeer van het licht goed uit te laten komen. En natuurlijk ook de materialen van de meubels zijn goed zichtbaar. Om de sfeer goed vast te leggen is het ook belangrijk de techniek van interieurfotografie goed te beheersen. Dit is ook een vak apart.

   

  Verder lezen →
 • Promotie video's Nederfund

  Voor de website van Nederfund heb ik een aantal promotievideo's gemaakt. Nederfund is gespecialiseerd in mortelschroef -en schroefinjectiepalen. Bij de opnamen is gebruik gemaakt van een camera vanuit de hand en een drone om mooie hoogte opnamen te maken. Dit resulteert tot afwisselende beelden die uiteindelijk een mooi eindresultaat vormen.

   

  Promotievideo, reclamevideo, video, bedrijfsvideo, drone, drone video, drone opnamen

   

   

  Verder lezen →

Pagina's