Neem nu contact op 
T 06-13673420
E info@prodifo.nl

 

 
 
 
 
 • Snijden met water

  Snijden met water, maar dan met zeer hoge druk van ruim 200 bar, dat doen ze bij MDS parts in Veenendaal. Of het nu gaat om kunstof, metalen of beton, water snijdt door alle materialen en op deze manier kun je van allerlei materialen zeer nauwkeurig onderdelen laten maken. Voor de website en voor het werven van nieuw personeel heeft Prodifo een fotoserie gemaakt van de diverse snijmachines en andere bewerkingen binnen het bedrijf.

  #fotograaf #reclamefotograaf #reclamefotografie #bedrijfsfotograaf

  Verder lezen →
 • Zeer luxe woning

  Onlangs de fotografie gedaan van het interieur van een zeer luxe woning in het Gooi. Niet alleen het huis en het interieur was fantastisch, maar het is ook erg interessant hoe het huis technisch in elkaar zit. Dus niet alleen leuk om te fotograferen, maar ook leerzaam wat betreft de techniek in het huis. #interieur #interieurinspiratie #interieurfotografie #interieurfotograaf #fotograaf #fotografie

   

  Verder lezen →
 • Concept reclamefotografie

  GSTALT uit Ede is sterk in het ontwikkelen van concepten, Prodifo is sterk in het maken van reclamefoto's. Dit maakt het een ijzersterke combinatie. In opdracht van GSTALT hebben we deze serie reclamefoto's gemaakt. Beweging, bevroren beeld en extra licht toevoegen op een buitenlocatie gaf een extra uitdaging. Maar met de juiste apparatuur en kennis hebben we de fotografie precies volgens wens kunnen uitvoeren.

  Verder lezen →
 • Interieurfotografie van een mooi ingericht kantoorpand

  Als een kantoor mooi ingericht is wil je dit laten zien. Dat geldt voor het bedrijf maar ook voor de partij die de inrichting heeft verzorgd. Dan komt Prodifo interieurfotografie in actie om het gehele project professioneel vast te leggen. Het bepalen van de positie, licht en instelling techniek is een vak apart. Met de juiste apparatuur beschikken wij over de juiste middelen om er mooie beelden van te maken.

   

  Verder lezen →
 • Campagne voor Autoschade Herstel Groep

  Voor de autoschade herstelgroep hebben we voor diverse vestigingen foto's gemaakt van de eigenaren met hun specifieke hobby's. Deze reclamefoto's zijn gebruikt om hen meer bekendheid te geven en een kijkje achter de schermen van de ondernemer.

   

  Verder lezen →

Pagina's