Neem nu contact op 
T 06-13673420
E info@prodifo.nl

 

 
 
 
 

Portretfotografie

Mensen doen zaken met mensen. Daarom is het steeds belangrijker om je communicatie uiting persoonlijk maken. Uiteraard doe je dat met mooie portretfoto’s.                                  

Wij brengen de mensen zodanig in beeld dat past bij hun beroep of natuurlijk bij de boodschap die je wilt overbrengen. Sterke en creatieve portretfoto's voor uw communicatie uiting.
Bij elke communicatie past een andere foto. Wij bedenken samen met u welke portretfoto in uw situatie het sterkst communiceert.

Ook vind ik het als portretfotograaf waanzinnig gaaf om de niet standaard portretfoto’s te maken. Bijvoorbeeld in technische bedrijven, waar van technisch personeel die prachtige speciale portretfoto’s van kunnen worden gemaakt. Dit is heel mooi als eyecatcher op de website, maar zeker zo mooi als aankleding in het bedrijfspand. Als portretfotograaf maak ik dan een kunstwerk van het technische personeel. Dit geeft de medewerkers nog meer het gevoel van betrokkenheid bij uw bedrijf. Zij worden ten slotte centraal gesteld. En uw gasten, die komen binnen in uw wereld en zullen meteen het wow gevoel hebben. Wat zal dit doen in uw gesprek ……………

De aankleding van uw bedrijf kan ik ook in samenwerking met andere bedrijven verzorgen. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto afdruk op een mooi strak materiaal met HD kwaliteit, of op een led graphics. Dit is een heel hoogwaardig doek met een ledbak erachter. Dit geeft een waanzinnig effect. De foto komt als het ware tot leven.

Ik kan er nog veel over schrijven, maar kijk eens naar mijn portfolio met portretfoto’s of maak snel een afspraak. Dan kan ik meteen de mogelijkheden van de foto afdrukken laten zien.

Pagina's