Neem nu contact op 
T 06-13673420
E info@prodifo.nl

 

 
 
 
 

Over mij

Waarom een professionele fotograaf of videograaf ?


Altijd een sterk beeld dat het wow gevoel op roept, dat is mijn passie om continu mee bezig te zijn. Mijn naam is Erik de Wilde, eigenaar en het gezicht achter Prodifo reclamefotografie en videografie.

Sinds mijn jeugd ben ik bezig met het maken van foto’s. Destijds al met een spiegelreflex, maar het waren steeds kiekjes. Naast mijn loopbaan bij een grote National, ben ik in 2002 gestart met de fotovakschool, waar ik na een vierjarige opleiding ben afgestudeerd als vakfotograaf richting reclamefotografie. In 2007 ben ik officieel gestart met mijn bedrijf Prodifo.

In mijn vorige werk was ik verantwoordelijk voor zeer grote accounts, waar serviceverlening hoog in het vaandel stond. Deze serviceverlening en klantgerichtheid neem ik ook weer mee in mijn huidige werkzaamheden. Uiteraard was ik altijd al gefascineerd door mooie sterke foto's. Deze sterke foto's maak ik nu als reclamefotograaf graag voor mijn relaties. Eén van mijn voorkeuren is het maken van sterke beelden in technische omgevingen, waarbij portretfotografie zeker aan bod komt. Die sterke aparte portretfotografie is een passie binnen mijn passie als reclamefotograaf en portretfotograaf. Naast het stilstaande beeld maak ik ook graag een spetterende video, want videomarketing is sterk in opkomst en kan ook jou helpen om jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Het blijft niet beperkt tot het maken van die sterke reclamefoto, portretfoto, interieurfoto of video. Ik duik graag in het bedrijf om samen met de ondernemer te werken aan de bedrijfsdoelstelling middels het onderdeel beeldcommunicatie.

Als persoon ben ik zeer betrokken bij mijn opdrachtgevers en stel mij daarom altijd op als 'partner in beeldcommunicatie'.

 

Ik sta altijd open voor een kennismaking en hoor graag jouw verhaal!

Bel of mail snel, ik sta graag voor u klaar!