Neem nu contact op 
T 06-13673420
E info@prodifo.nl

 

 
 
 
 
type != 'article'): ?>

Projectfotografie en interieurfotografie voor Delektro

Veenendaal, 6 januari 2017

Projectfotografie en interieurfotografie voor Delektro

Door Erik de Wilde
Interieurfotograaf in actie voor Delektro

Voor de firma Delektro uit Veenendaal, een specialist op het gebied van elektro en domotica, heb ik de projectfotografie bij diverse BMW dealers gedaan. Deze BMW dealers waren voorzien van de bekabeling en verlichting die door Delektro waren geïnstalleerd. Een leuke klus waar ik landelijk bij een aantal BMW dealers de interieurfotografie mocht gaan doen. Hierbij was van belang dat er een combinatie zichtbaar was van de verlichting, de mooie ronde lampen en natuurlijk ook de uitstraling van de showroom. Dit was weer een erg leuke interieurfotografie opdracht.

De foto's zijn allemaal vanaf een statief genomen. Uiteraard maakt de beeldbewerking met photoshop de foto's helemaal af. Beeldbewerking is met interieurfotografie vaak nodig om een goede balans in het licht te krijgen, aangezien we vaak te maken hebben met onder andere binnen en buitenlicht en verschillende lichttemperaturen.

De interieurfotograaf en reclamefotograaf voor de regio Veenendaal, Ede, Barneveld, Arnhem, Nijkerk, Harderwijk, Putten, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem