Neem nu contact op 
T 06-13673420
E info@prodifo.nl

 

 
 
 
 
type != 'article'): ?>

Reclamefotografie voor gezonde kids

Veenendaal, 2 maart 2017

Reclamefotografie voor gezonde kids

Door Erik de Wilde
Reclamefotografie / lifestyle fotografie voor gezonde kids

Ik leerde Marjolijn kennen tijdens een netwerkbijeenkomst. Zij vertelde dat ze naast online marketing nog een passie had, namelijk gezond eten. Zij heeft zelf ervaren wat gezond eten met je lichaam doet en neemt deze wetenschap dagelijks mee in de opvoeding van haar zoontje Guy. Hierdoor krijgt Guy al op jonge leeftijd gezond eten met de paplepel ingegoten; een goede basis voor zijn leven! En dat hij het lekker vindt, heb ik met eigen ogen en die van mijn camera mogen ervaren. Marjolijn is zo enthousiast, dat zij haar ervaringen en tips uitdraagt via de website www.gezondekids.nl.

 Uiteraard moesten daar ook foto’s op, die ik heb mogen maken. De uitstraling van deze lifestyle foto’s moesten vrolijk zijn en laten zien dat gezond ook heel erg lekker kan zijn. Zo lekker dat zelfs een klein kind er veel plezier aan beleeft om samen met de ouders gerechten te maken en heerlijk op te eten.

 Dit zijn van die fotografie opdrachten waar ik heel veel plezier aan beleef. Waar reclamefotografie en lifestylefotografie heel dicht bij elkaar komen. Naast de techniek gaat het hier vooral om de uitstraling van de foto’s die naadloos aan moeten sluiten bij het verhaal.

 

De zakelijke portretfotograaf en reclamefotograaf voor de regio Veenendaal, Ede, Barneveld, Arnhem, Nijkerk, Harderwijk, Putten, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem